Revival Outpouring for Finland (Prophetic Word Fulfilled): Prophet Charlie Shamp

The Lord spoke to me that the nation of Finland is on the brink of a suddenly outpouring. There is coming a release of Holy Spirit revival that the country has never experienced before in its history and it will come suddenly! I saw in the spirit this passage of scripture suspended over the nation like a cloud in the shape of a hand. “And suddenly there came a sound from heaven as of a rushing mighty wind, and it filled all the house where they were sitting. And there appeared unto them cloven tongues like as of fire, and it sat upon each of them. And they were all filled with the Holy Ghost, and began to speak with other tongues, as the Spirit gave them utterance.” Acts 2:2-4 God is sending a new sound, a massive cloud, a downpour of revival that shakes the ground! I hear the Lord declaring over Finland, “I will put a new song in my people’s mouths, a song of praise will rise from the deepest part of the nation’s heart. Many will see me face to face and will put their trust in this new found grace. I will open their lips so that their mouths will declare my praise, they will worship me as the Ancient of Days.” I saw the Re-Election of President Sauli Niinistö as God has prophetically positioned him to lead the nation for a second term. There will come a strong encounter from the Lord during his second term in office that will set his heart ablaze for the things of the Lord. It will set the coarse for the nation to return to the Lord. I heard the Lord say, “The birth of a child will herald the dawn of a new day in the country. I will expand and increase my governmental glory in the nation at the birth of the baby, it will be for a sign. For unto us a child is born, unto us a son is given: and the government will be upon his shoulder: and his name will be called Wonderful, Counsellor, The mighty God, The everlasting Father, The Prince of Peace. Of the increase of his government and peace there will be no end, upon the throne of David, and upon his kingdom, to order it, and to establish it with judgment and with justice from henceforth even for ever. The zeal of the Lord of hosts will perform this. For Finland will sing of my Son’s strength; yes, you will joyfully sing of His lovingkindness as the nation rises to my morning light. For Christ has been your stronghold and a refuge in the day of distress for the nation in years past. Listen to me Finland, I dwell on a high and holy place and also with the contrite and lowly of spirit in order to revive the spirit of the lowly and to revive the heart of the contrite. I’m calling to you Finland, the deep is calling out to the deep. I will send out the light of my glory and truth of my word to draw you close to me. I will lead you to the holy hill and my dwelling place that I have reserved for you. The altar of prayer will be set ablaze and with a mighty shout the people will praise. You will remove the foreign gods and the idol from the house of the Lord, as well as all the false altars which have been built on the mountain of the house of the Lord and you will throw them down. You will set up the altar of prayer and praise for the coming generations to see. People will gather for days to lift up my name, yes night and day they will gather. A revival, an outpouring that shakes the ground with salvations and wonders. Prepare yourself for heaven’s rain, a revival will come that will wipe away all your past pain. The power of the Lord will be on display as many testify to the glory falling like rain.”

Prophet Charlie Shamp

Hyvin aikaisin tänä aamuna minulle tuli Herran sana Suomen kansalle. Herra puhui minulle, että Suomen kansa on äkillisen Pyhän Hengen vuodatuksen partailla. Suomeen lasketaan (vapautetaan) sen historiassa ennenkokematon Pyhän Hengen herätys ja se tapahtuu yhtäkkiä! Näin hengessä  kuinka Raamatun pyhä kirjoitus (Apt 2:2-4) roikkui kansakunnan yllä käden muotoisesta pilvestä: ”Yhtäkkiä kuului taivaalta kohahdus, kuin olisi käynyt raju tuulenpuuska, ja se täytti koko sen talon, jossa he olivat. He näkivät tulenlieskoja, kuin kieliä, jotka jakautuivat ja laskeutuivat itse kunkin päälle. He tulivat täyteen Pyhää Henkeä ja alkoivat puhua eri kielillä sitä mitä Henki antoi heille puhuttavaksi.” Jumala lähetää uuden kohahduksen taivaasta, valtavan herätyksen kaatosateen, joka saa maan vapisemaan. Kuulin, kuinka Herra julisti Suomen ylle: "Laitan uuden laulun kansani suuhun, ylistyslaulu nousee kansan sydämen syvimmästä osasta. Monet näkevät minut kasvoista kasvoihin ja he panevat luottamuksensa tähän uuteen osoitettuun (tai annettuun)  armoon.” ”Minä avaan heidän huulensa ylistämään kiitoksella nimeäni, ja he palvovat minua kuin muinaisina päivinä " Minä näin, kuinka presidentti Sauli Niinistö valittiin uudelleen toiselle kaudelle johtamaan Suomen kansaa, koska Jumala on hänet siihen profeetallisesti asettanut. Hänen toisella kaudellaan tulee tapahtumaan voimakas Herran kohtaaminen, jonka johdosta hänen sydämensä palaa ilmiliekeissä Herran asioiden puolesta. Tämä asettaa kansaan voimakkaan halun palata Herran luo. Kuulin Herran sanovan: "Lapsen syntymä on merkkinä uuden päivän aamunkoitosta Suomessa ja siitä, että laajennan ja  kasvatan valtani kunniaa kansan keskuudessa. Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, Hänen hartioilla on herraus, ja hänen nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen Isä, Rauhanruhtinas.  Herraus on oleva suuri ja rauha loppumaton Daavidin valtaistuimella ja hänen valtakunnallansa; se perustetaan ja vahvistetaan tuomiolla ja vanhurskaudella nyt ja iankaikkisesti. Herran Sebaotin kiivaus on sen tekevä.” "Sillä Suomi laulaa ylistystä Poikani voimasta; kyllä, sinä iloiten laulaen ylistät Hänen rakkaudesta, kun kansa nousee kohti minun aamunkoittoani. Sillä Kristus on ollut sinun linnoituksesi ja turvapaikkasi, kun kansalla on ollut menneinä vuosina ahdistusta. Kuuntele minua Suomi, asun korkealla ja pyhällä paikalla mutta olen myös katuvien ja nöyrämielisten kanssa nostaakseni heidät ja uudistaakseni heidän katuvat sydämensä. Kutsun sinua Suomi, syvempään suhteeseen kanssani. Minä lähetän kirkkaudestani valon ja sanani totuuden vetämään sinut minun lähelleni. Minä johdatan sinut pyhälle vuorelle ja asuinpaikalleni, jonka minä olen varannut sinulle. Rukouksen alttari täyttyy liekeistä ja väkevästi ylistävistä ihmisistä. Sinä poistat vieraat jumalat ja epäjumalan kuvat Herran temppelistä, niinkuin poistat  kaikki väärät alttarit, jotka on rakennettu Herran huoneen vuorelle, sinä heität ne alas. Sinä valmistat rukouksen ja ylistyksen alttarin tuleville sukupolville, jotta he voivat nähdä. Ihmiset kokoontuvat päiviksi koroittamaan nimeäni, myös öinä ja päivinä he kokoontuvaat yhteen. Herätys, Hengen vuodatus, järisyttää maata ja tapahtuu  pelastumisia ja ihmeitä.  Valmistaudu taivaan sateelle, sillä tulee herätys, joka pyyhkii pois kaikki aiemmat kivut. Herran voima on esillä ja moni todistaa, että kirkkaus lankeaa maahan kuin sade."

Prophet Charlie Shamp